Anti-Fusk – Ibland en spelares värsta fiende.

Punkbuster alltså, vilket skit… Brorsonen har blivit bannad för att använt WeGame som är som fraps, alltså att man spelar in sin ”skärm”… vilket fusk och i MW2 blir man såklart Vac bannad med.

Steam support säger med en copy paste lag text att man inte tar bort bans och att de inte har några bevis på vad man blev bannad för, jäkla bra policy för ett anti-fusk program!

”Ja du, du blev bannad, men vi har inga bevis på vad du använde för program, men du fuskade säkert…” Såklart flera som blivit bannade av samma anledning, Massa posts om det i WeGames forum, men får att kunna skriva där eller söka i deras forum om man inte är VIP på WeGame, så google fick tillslut fram en tråd om det. Jisses.

All ära till anti-fusk som rensar alla tyskar när vi spelar men ibland så.. Är det riktigt skit. Man borde ju iaf ha en policy som inte säger ”U gotz banned? HAHAHa LOLZZZZ You gotz to buy new game now!1111 MORE $$$$ 4 US! MOAHHAHAHA”

Därför jag aldrig använder något extra till spel helst, absolut inte steam, Inga GUIs etc. Tog mig många år att ens ha key remapper till WC3 tex.  Får hoppas detta löser sig iaf.