Prince of Persia: The Sand of Time

Kollade precis på Prince of Persia: The Sand of Time har dock aldrig spelat det, har testat lite hos vänner men aldrig kört själv. Så jag hade inte direkta några mer förväntningar mer än att det skulle vara en ”spelfilm” och vi vet ju hur dem brukar vara.

Men jag blev rätt förvånad över den, den höll måttet rätt bra. Ger nu en liten varning för spoilers.

Jag hade hellre sett att publiken fick veta ”main plot” och de tvistade runt lite mer och lite mer strid. Jag tyckte inte jag fick känslan att daggern var så viktig, oj han tappade den, oj någon tog den. den fick mig inte med ryckt i filmen, filmen funkar nog lika bra om man skulle klippa ut allt om daggarn. Vilket känns lite wierd. Samt så störde jag mig på kyssen i slutet, om de nu blivit förälskade och kanske ska dö inom någon minut var det de enda de kunde klämma fram, kände ju inte direkt kärleken.

Hur som helst så var den väl underhållande, 5.0 / 10 ungefär. Skulle tänka mig att detta skulle kunna vara en episk bok. Där story och karaktärerna byggs lite mer.

Gillade du Prince of Persia?

View Results

Loading ... Loading ...